refurbkicks

Waarmee kunnen we je helpen?

FAQ

We hebben hier een aantal vragen voor je beantwoord. Mocht je vraag er niet tussen staan, neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Cleaning

Je hebt bij ons keuze uit de drie volgende cleanings:
  1. Een snelle handreiniging van upper en midsole voor (glad) leren en vegan leren sneakers.
  2. Een hand- en stoomreiniging van upper, midsole en outsole voor alle materialen, behalve voor design merken
  3. De crème de la crème onder onze cleanings voor designmerken. Een intensieve hand- en stoomreiniging van upper, midsole, outsole en insole inclusief een sneaker odor- en protection behandeling.

Mocht je graag professioneel advies hebben? Stuur ons dan een duidelijke foto van je sneakers via ons aanmeldformulie en vermeld van welke materialen je schoenen zijn gemaakt. Als je vlekken hebt, laat ons weten hoe ze zijn ontstaan en hoe lang deze op je schoen zitten.
Denk hierbij aan sneakers van de volgende merken: Versace, Christian Louboutin, Balenciaga, Prada, Off-white, Dolce & Gabbana, etc.
Wij willen dat jij er fris bijloopt, ongeacht welke cleaning je kiest. Daarom worden jouw schoenen altijd voorzien van een ozon-behandeling en krijgen veters een opfrisbeurt.
Wij hanteren een behandeltijd van 1 tot 3 dagen. Wil je jouw schoenen sneller terug hebben? Dat kan uiteraard. Kies dan voor: Same day express à € 9,95. Vandaag voor 10.00 inleveren en, op nog te bepalen tijdstip, dezelfde dag ophalen.
Over het algemeen zeer eigenwijze mensen en vooral sneaker liefhebbers;-) Kicksmasters zijn onze professionals die dagelijks met veel liefde en aandacht jouw sneakers cleanen.
We streven naar een vlekkenloos eindresultaat, alleen is deze afhankelijk van een aantal zaken, zoals soort materialen, conditie en leeftijd van schoen en soort vuil en vlekken. Onze kicks-masters slagen er in meer dan 90% van de cleanings de verwachte eindresultaten te realiseren. In een enkel geval komt het voor dat we het gewenst resultaat niet volledig bereiken, we vragen je om hier rekening mee te houden en dit (beperkte) risico bij het afnemen van een cleaning te accepteren.
Ja, wij voeren kleine reparaties uit. Grote en/of complexe reparaties besteden we uit aan een van onze partners. We willen tenslotte het beste resultaat voor je sneakers. Je ontvangt vooraf altijd een prijsopgaaf.​
Fijn als je ons jouw vraag doorstuurt via ons contactformulier. We helpen je graag verder. ​

Service

Jazeker! Als je in Tilburg woont tenminste. Dan komen we op de fiets langs om je schoenen op te halen en komen ze ook weer brengen. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je. Woon je in een van de volgende postcodes, dan kun je gebruik maken van onze eigen haal- en brengservice.

Maandag t/m vrijdag: tussen 15.00 en 18.00 en zaterdag tussen 09.00 en 13.00.

Afspraken over ophalen

  1. Je plaatst een cleaning bestelling vòòr 12.00 uur, dan komen we je sneakers tussen 15.00 en 18.00 dezelfde dag halen op het adres dat bij ons bekend is.
  2. Je plaatst een cleaning bestelling ná 12.00 uur, dan komen we je sneakers de volgende werkdag tussen 15.00 en 18.00 de volgende halen op het adres dat bij ons bekend is.
  3. Ben je niet aanwezig? Vraag eerst of iemand anders namens jou de schoenen aan ons kan afgeven. Lukt dat niet, dan waarderen we een berichtje van je zodat we niet voor een gesloten deur staan. Is dit wel het geval, dan proberen we het de volgende werkdag nog een keer. Mocht dit dan weer niet lukken, ontvang je een bericht van ons met het verzoek de schoenen naar ons toe te brengen. 

Afspraken over brengen

Als je een cleaning zonder express service hebt geplaatst, ontvang je uiterlijk 5 werkdagen na inname van je schoenen een bericht dat je sneakers fresh en clean zijn. De schoenen worden een dag later met onze bezorgservice tussen 15.00 en 18.00 bij je geleverd.Ben je niet thuis? Dan geven we de schoenen bij je buren af. Mocht dit niet lukken, dan nemen we de sneakers mee terug en proberen het de volgende werkdag opnieuw. Mocht het dan weer niet lukken, ontvang je een bericht met het verzoek om je schoenen te komen afhalen in onze winkel. Ben je in de buurt of kom je om een andere reden liever de schoenen zelf ophalen? Geen probleem, stuur ons een bericht en dan leggen we je sneakers in onze winkel klaar.  

Jazeker kijk onder aan de pagina voor onze actuele openingstijden.

Kijk onder aan deze pagina voor de actuele openingstijden

Ja dat kan. We proberen zo duurzaam mogelijk te zijn dus we zijn druk bezig om bij je in de buurt drop-off locaties te maken, zodat er geen extra transport nodig is voor je schoenen. Mocht je niet in de buurt zijn van onze locatie, stuur je kicks via een door jouw gekozen postorderbedrijf naar onze cleaning kickstore op het volgende adres. De verzendkosten zijn voor je eigen rekening. Wij brengen € 7,20 boven op de cleaning in rekening voor het terugsturen van je schoenen. Ons adres: refurbkicks Benelux B.V., spoorlaan 45 5038 CB Tilburg

Je wordt gevraagd een account aan te maken op onze website. Je ontvangt per e-mail updates over je cleaning. Je krijgt tevens via een nieuwsbrief updates over leuke prijsacties en interessante items. Hiervoor kun je jezelf natuurlijk afmelden en aanmelden.
Allereerst, balen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We vragen je om ons zo snel mogelijk melding te maken van de schade. Je doet ons een plezier om het contactformulier in te vullen en daarbij een foto van de schade bij te voegen. Je hoort snel van ons hoe we dit probleem voor je kunnen oplossen. ​