refurbkicks

Join our team

Werken bij refurbkicks

De volgende generaties moeten, net zoals wij, kunnen genieten van de schoonheid van onze planeet. Wij geloven dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan het verduurzamen van de mode-industrie. Wij willen ervoor zorgen dat sneakers niet onnodig bij het afval belanden. We geven kicks een tweede leven door refurbishen en cleaning. We benutten het potentieel van deadstock sneakers, klachtschoenen en cosmetische imperfecte kicks. Oftewel, we refurbishen schoenen weer als nieuw. We verzamelen, selecteren, refurbishen en maken exclusieve sneakers schoon om ze als nieuw te verkopen via onze (online) winkel tegen scherpe prijzen. Met onze professionele sneaker cleaning geven we sneakers een langer leven. 

We geloven dat je er én goed uit kunt zien én goed kunt voelen én goed kunt doen op hetzelfde moment. We werken met gemotiveerde mensen die allemaal bijdragen aan een betere wereld.

Versterk jij ons team?

Spreken de volgende thema's je aan: branding, contentmarketing, design, online campagnes?

Heb je visueal skills, een vlotte pen en kan je niet wachten om refurbkicks bij een groter publiek kenbaar te maken?

Ben je gek op sneakers en mode? Mooi. Maar niet goed genoeg. We willen een nieuwe creatieve collega die graag goed doet voor een betere wereld. We zijn de eerste generatie die de effecten van de klimaatverandering merkt. We zijn de laatste generatie die hier iets aan kan doen. Wat zeg je ervan? Kom bij ons team en samen zetten we stappen in de juiste richting.

Je wilt natuurlijk weten wat je gaat doen, toch? Ok, let's go:
 • Samen met ons team ontwikkel je een campagne dat past bij onze strategie. Je ondersteunt ons social team op dagelijkse basis, je bent scherp op visuele online uitingen en zorgt voor de juiste fit. Daarnaast ben je in ‘gesprek’ met onze doelgroep met als doel hen te binden en nieuwe leden te verwelkomen bij onze community.
 • Je mag de tofste merken fotograferen in onze eigen studio of je bedenkt een eigen fotoshoot ergens buiten.
 • Je bent nieuwsgierig wat onze doelgroep belangrijk vindt, je bent inventief hoe we hen kunnen bereiken en je snapt wat community building is.
 • Je ondersteunt en bedenkt zelf media producties. Vlogs, blogs, live streaming, instructie video’s, you name it. Wij hebben namelijk een verhaal aan de wereld te vertellen.
 • Je bent dagelijks bezig met contentcreatie en lanceert kickass ideeën door interactie met onze community.
Jouw profiel
 • Je bent ondernemend en komt gevraagd en ongevraagd met toffe ideeën die je om weet te zetten in daden. Je hoeft niet gemotiveerd te worden want je hebt een eigen drive om te willen slagen.
 • Je weet hoe je met een fotocamera om moet gaan en weet zelfs met je iPhone waanzinnige foto’s te maken.
 • Je snapt de sneaker business en rijmt dit met onze story. Je verrast ons met je eigen(wijze) blik op de wereld.
 • Je bent echt fantastisch als je thuis bent in Photoshop, Lightroom, InDesign en WordPress. Ben je zó fantastisch?
 • Je hoeft niet persé van de structuur te zijn, alhoewel we graag zien dat je deadlines in de gaten houdt en op tijd acteert mocht dit nodig zijn.
 • Je weet je weg in de digitale wereld en volgt alle trends in onze business op je duurzame voet. No worries, we halen je regelmatig terug naar de echte wereld voor een potje tafelvoetbal, een vrijdagmiddagborrel of een teamuitje.
 • Je volgt een bachelor- of een masteropleiding, je weet zelf toch?
Waar je extra mee kunt scoren...
 • Videoproductie
 • Animatie skills. Zou echt sick zijn.

Tijdens jouw stage:

 • werk je in een jong en snelgroeiend internationaal bedrijf dat naam en faam wilt maken in het verduurzamen van de schoenenindustrie.
 • werk je in een dynamische en inspirerende sfeer in een fantastisch ‘oude fabriek’ en onze flagship store op het Centraal Station in de hoofdstad van het Zuiden van Nederland: Tilburg.
 • werken we hard en spelen we nog harder (klinkt in het Engels beter vind je niet?) mag je elke dag van onze opblaasbare glijbaan.
 • hebben we wekelijks een heerlijke lunch.

Praktische informatie

De stageplek is fulltime voor een periode van minimaal 3 maanden. Tijdens de stage ben je student aan je opleiding en hebt een stagebegeleider vanuit je opleiding.

Ben je enthousiast en wil je ons team versterken? Stuur ons je motivatie met portfolio/cv en overige relevante informatie. Verras ons. En als je toch bezig bent, hier kun je jezelf alvast op voorbereiden. We willen graag weten welke 3 merken jij helemaal awesome vindt als het gaat om hun online content en hoe zij de wereld een beetje mooier maken.

Start date: september 2023
Reageer naar: info@refurbkicks.com
Onderwerp: te gekke stagiair gevonden
Positie: in overleg, sowieso ontvang je een onkostenvergoeding